NYHET

#30dshred

KOM I FORM MED #30DSHRED ETT 30 DAGAR LÅNGT TUFFT OCH  INTENSIVT KOST & TRÄNINGSPROGRAM

#30DSHRED

LET's GO!

För 3 året på raken är det dags för 30DSHRED att hjälpa massor med människor med att komma i grym form och transformera sin kropp och hälsa. 30DSHRED är ett tufft och intensivt träningsprogram som under 30 dagar kommer hjälpa dig att gå ner i vikt och komma i form.

30DSHRED är sparken i röven som du har väntat på! Nu är det din tur att bli starkare, självsäkrare och den bästa versionen av dig själv!

#30dshred

Vad ingår?

BEHÖVER DU EN SPARK I RÖVEN?
DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT!

1

Ett skräddarsytt kostschema med nyttig och god mat som kommer hjälpa dig att bli av med extra kilona du vill bli av med!

2

Ett tufft och intensivt träningsprogram som under 30 dagar kommer utmana dig så och göra så att du kommer i grym form

3

Support och motivation i form av samtal varje vecka från en PT som verkligen bryr sig! Pushen du behöver för att komma igång och ge 110 varje dag!

4

Ett starkpaket med fatburner, proteinpulver, bcaa och shaker! Ett paket med  kosttillskott för att maximera dina resultat under de kommande 30 dagarna!

5

Konsultation face 2 face på mitt kontor i Stockholm så att vi får lära känna varandra och jag får en bättre bild av vad ditt mål med 30DSHRED är!

#30DSHRED

Några klienter

Träffa några utav mina klienter

1
#30DSHRED

AMILA

Okunnig och omotiverad försökte jag gå ner i vikt men misslyckades hela tiden, var nära på att ge upp helt när jag kontaktade Smail. Jag lyckades med hjälp av Smail gå ner 6 kilo på 30 dagar!

2
#30DSHRED

LUKAS

Jag käkade onyttigt och var missnöjd med min kropp. Det blev dags att ta hjälp av någon som kan. Smail var då ett solklart val då jag följt han länge och sett hur engagerad och motiverad han är till att hjälpa sin klienter att lyckas.

3
#30DSHRED

VILLE

Jag har alltid haft svårt att gå upp i vikt, jag viste inte om jag åt fel eller tränade fel, men när jag kontaktade Smail fick jag professionell hjälp och efter bara 30 dagar var resultaten väldigt tydliga!

Smail alihodzic
Lic. Personlig tränare
Ansök idag!

#30dshred startpaket

Startpaketet är till för att kombinera med träningen och kosten så att du får maximala resultat under de kommande 30 dagarna! #30DSHRED Startpaket innehåller whey100 proteinpulver, bcaa, fettförbrännare och en shaker. Alla ingredienser du behöver för att komma i riktigt grym form!

Intresseanmälan

Skicka in en intresseanmälan så återkommer jag inom 24h.

Begränsat antal platser!

*Betalning sker i efterhand