SMAIL ALIHODZIC

ÄR DU REDO ATT
TRANSFORMERA
 
DIN KROPP?

Vill du bli den bästa versionen av dig själv? Känner du att det är dags för en förändring? Då är #TRAINWITHSMAIL träningsprogrammet för dig. Gör dig redo att transformera din kropp och hälsa!

LÄS MER

Smail Alihodzic

Lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare

Hej mitt namn är Smail Alihodzic. Jag jobbar som personlig tränare och kostrådgivare. Jag har under min tid som personlig tränare hjälpt 1000tals människor att komma i form och bli den bästa versionen av sig själv. Mitt 12 -veckors program #TRAINWITHSMAIL har transformerat livet på människor och det kan göra exakt samma sak för dig! Träning och kost ska vara något man tycker är kul och ser fram emot för bara då blir det hållbart. Mitt mål är inte bara att se till så du kommer i grym form. Jag vill även se till så att du bibehåller den grymma formen året runt och inte faller tillbaka! Joina #TRAINWITHSMAIL idag och bli starkare, självsäkrare och hälsosammare! Helt enkelt,
DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV!

signature-fonts
#TRAINWITHSMAIL

MITT NYA TRÄNINGSPROGRAM: VAD INGÅR?

✔ Konsultation face to face
✔ Skräddarsytt Träningsprogram
✔ Skräddarsytt Kostschema
✔ Uppföljning varje vecka (skype/telefon)
✔ Allt du behöver för att komma i form
✔ Support & Motivation
✔ En PT som bryr sig

VÅRENS NYHET!

#TRAINWITHSMAIL BOOT CAMP

Syftet med #TRAINWITHSMAIL BOOT CAMP är att ge människor möjlighet att komma bort från stress och jobb för att under en weekend hårdträna, äta god mat och skapa minnen för livet! Mitt mission är att du ska lämna #TRAINWITHSMAIL BOOT CAMP motiverad och redo att inleda en ny hälsosam livsstil!

E-böcker

#EATLIKESMAIL: E-Boken

Du är några klick ifrån drömkroppen! Ta steget och kom i ditt livs bästa form! #EATLIKESMAIL e-boken är verktyget du behöver för att transformera din kropp!

✔ Kostschema
✔ 20+ Goda & nyttiga recept
✔ Hur jag äter för att komma i form
✔ Passar alla, kvittar och du vill gå ner i vikt eller bygga muskler.

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG

På bloggen skriver jag om allt ifrån kostråd och träningstips till motivation och ger er en inblick i vad som händer i mitt liv. Här är några av mina senaste inlägg!