3 övningar för större bröst!

STÖRRE BRÖST PÅ BARA 20 MINUTER!

Bröst var min svagaste sida när jag började gymma nu är det min starkaste.

När jag först började träna hade jag inga bröstmuskler alls! Jag var helt platt! Inget, nada! Det störde mig lite eftersom brösten enligt min mening är den mest framhävande muskelgruppen på en kille. Så jag bestämde mig för att brösten inte längre skulle vara min svaghet utan min styrka. Jag började köra bröst 2 gånger i veckan och jag såg till att få i mig bra med näring dagarna jag körde bröst. Under resans gång lärde jag mig vad som funkar och vad som inte funkar. Idag kommer jag dela med mig av 3 super-effektiva övningar för att bygga större bröstmuskler.

ÖVNING 1 - BÄNKPRESS - 8/10reps X 4-5set

Klassikern bänkpress. Jag börjar alltid med den tyngsta övningen och kanske den absolut bästa övningen när det kommer till bröst är bänkpress. Svårslagen och en övning som borde finnas i alla bröstrutiner.

ÖVNING 2 - DIPS - 8/10reps X 3set

Vidare till den andra övningen som är dips. Nu lägger vi mer fokus på nedre delen av bröstet. Det som är så grymt med den här övningen är att alla kan göra den. Tycker du det är jobbigt med kroppsvikt så kan du ta hjälp av ett gummiband och på så sätt få lite assistans i övningen, tycker du endast kroppsvikt däremot är för lätt och vill ha mer motstånd? Då kan du hålla en hantel mellan benen med hjälp av benen eller ännu bättre använda dig av ett så kallat viktbälte.

ÖVNING 3 - FLYES - 12reps X 4set

Den tredje och sista övningen i dagens bröstpass är flyes. En bra övning att avslut med, man får en grym stretch och pump i bröstet som är så viktigt om man vill få större bröstmuskler.

Det absolut viktigaste att tänka på när man kör bröst är att man varierar så mycket man kan. Att man hela tiden ändrar om sin rutin, en vecka kanske man kör tungt, lägre reps och fler set för att veckan därpå köra lite lättare med fler repetitioner och kortare vila. Skicka iväg ett mail till mig om du vill ta din träning till nästa nivå och få kroppen du alltid dröm om! :)

Smail.ptonline@gmail.com                                                                              

...

Mina senaste inlägg