Grymma övningar för Rygg & Biceps!

Starkare Rygg & Tonade Armar

Som personlig tränare brinner jag verkligen för att hjälpa människor med deras träning och hälsa!

Jag försöker hela tiden hitta nya sätt att hjälpa så många människor som möjligt för att jag vet hur positiv inverkan en aktiv livstil har på oss. Idag körde jag rygg och biceps och jag vill dela med mig av dagens övningar så att ni kan ta med er de till nästa träningspass. Ge det ett försökt det här är verkligen övningar som är super bra för ryggen och armarna. För dig som har ett stillasittande arbete är det här guld eftersom det kan förhindra framtida ryggproblem.

ÖVNING 1 - Armhävningar + rows - 4set X 10reps

Börja med att ställa dig i en armhävnings-position (har du svårt för att göra armhävningar med tårna i golvet, är det okej att ha knäna i golvet)

Gör en armhävning och när du har armarna utsträckta så drar du ena hanteln mot dig innan du går ner och gör ännu en armhävning. När du är tillbaka på toppen igen så drar du den andra hanteln mot din kropp och så gör du 10reps totalt.

ÖVNING 2 - Stående rodd med trx - 4set X 12reps

Med trx-band, ringar eller en stång kör du en så kallad stående rodd där du helt enkelt drar dig upp så att ditt bröst är i höjd med dina händer.

ÖVNING 3 - Ryggresningar - 4set X 20reps

ÖVNING 4 - Stående hantelcurls + hammercurls med platta (superset)

Den sista övningen i dagens träningspass är ett superset, det vill säga det är två övningar följt efter varandra utan någon vila mellan.

Så vi börjar med stående hantelcurls, gör 20reps totalt, (10 på varje arm) sen släpper vi hantlarna och utan någon vila mellan tar vi upp en platta och utför 10reps med samma grepp som när vi kör hammercurls.

Det var allt från dagens träningspass! Testa jätte gärna någon av övningarna jag dela med mig av eller hela rutinen och berätta för mig hur det gick! Vill du ta din träning till nästa nivå? Då ska du ansöka till #TRAINWITHSMAIL idag. Det är mitt 12-veckors långa träningsprogram som har hjälpt 100tals människor att komma i grym form, gå ner i vikt eller bygga muskler.

Smail.ptonline@gmail.com

...

Mina senaste inlägg