Smail Alihodzic

Lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare

Jag startade min resa efter gymnasiet när jag började styrketräna och kort därefter utbildade mig till personlig tränare och kostrådgivare. Tio år och tusentals klienter senare kan jag knappast tro hur häftig den resan har varit. På vägen har jag lärt mig väldigt mycket om hur man lyckas med kosten, träningen och hälsan. Jag är lyckligt lottad som får dela med mig av all den erfarenheten och på så sätt fortsätta hjälpa människor att nå sina mål och må fantastiskt bra.

signature-fonts
SMAIL ALIHODZIC

ÄR DU REDO ATT
TRANSFORMERA
 
DIN KROPP?

Jag startade min resa efter gymnasiet när jag börjadestyrketräna och kort därefter utbildade mig till personlig tränare ochkostrådgivare. Tio år och tusentals klienter senare kan jag knappast tro hurhäftig den resan har varit. På vägen har jag lärt mig väldigt mycket om hur manlyckas med kosten, träningen och hälsan. Jag är lyckligt lottad som får delamed mig av all den erfarenheten och på så sätt fortsätta hjälpa människor attnå sina mål och må fantastiskt bra.

LÄS MER
VÅRENS NYHET!

#TRAINWITHSMAIL BOOT CAMP

Syftet med #TRAINWITHSMAIL BOOT CAMP är att ge människor möjlighet att komma bort från stress och jobb för att under en weekend hårdträna, äta god mat och skapa minnen för livet! Mitt mission är att du ska lämna #TRAINWITHSMAIL BOOT CAMP motiverad och redo att inleda en ny hälsosam livsstil!

MINA SENASTE BLOGGINLÄGG

På bloggen skriver jag om allt ifrån kostråd och träningstips till motivation och ger er en inblick i vad som händer i mitt liv. Här är några av mina senaste inlägg!

© 2021 Smail Alihodzic, All rights reserved, Smail AB.
Hemsida skapad av Ivan Vujicic